Spreksel advocaten

Vacatures

Werken bij Spreksel Advocaten Maastricht

VACATURE 

Ben jij op zoek naar een uitdaging als advocaat medewerker en beschik jij over gedegen kennis van het Ondernemingsrecht? Dan zoeken wij jou.

Spreksel Advocaten is een advocatenkantoor met een civielrechtelijke praktijk. Wij zijn onder meer gericht op het bijstaan van het (groot)zakelijk bedrijfsleven met advisering en met het oplossen van conflicten.

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Fusies & Overnames:

 • een advocaat medewerker;
 • met gedegen kennis van het Ondernemingsrecht;
 • met een sterk analytisch vermogen;
 • die een volwaardige gesprekspartner voor de cliënt is in complexe dossiers.

Wij bieden jou uitdagend werk in een plezierige werkomgeving, met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling tegen een aantrekkelijk beloningspakket.

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, maar wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Stephanie Boogaard via 043-3432859 of s.boogaard@sprekseladvocaten.nl.

Om direct te solliciteren stuur je je sollicitatie (motivatiebrief en cv) naar info@sprekseladvocaten.nl.

 

VACATURE

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Hbo-rechten afgestudeerd juridisch-/administratief medewerker (m/v) 24-40 uur per week (vast dienstverband).

Als Hbo-rechten afgestudeerd juridisch-/administratief medewerker ondersteun je de praktijk van de advocaten en ben je verantwoordelijk voor juridische, administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Je hebt werkervaring opgedaan binnen een juridische praktijk en hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden.

Wat ga je doen?

In deze functie heb je een uiteenlopend en afwisselend juridisch- en administratief takenpakket;  je beantwoordt telefoontjes en beheert de agenda, je stelt juridische documenten op, werkt processtukken uit en je behandelt zelfstandig dossiers. Daarnaast begeleid je onze stagiaires bij hun werkzaamheden en stage.

Wie ben jij?

Je bent:

 • enthousiast en beschikt over natuurlijk leiderschap; om onze stagiaires op een prettige manier aan te sturen;
 • empathisch en zakelijk; omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor onze cliënten, wederpartijen en partners is het belangrijk dat je in staat bent zowel zakelijke als empathische gesprekken te voeren;
 • dienstverlenend, meedenkend en proactief. Je ziet oplossingen, geen problemen. Veranderingen zie je als een uitdaging;
 • stressbestendig; je wordt niet onrustig van deadlines en je bent niet snel van je stuk te krijgen;
 • klantgericht en representatief.

Je beheerst:

 • Excel en Word;
 • de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling uitstekend. Beheersing van de Engelse taal is een pre.

Wie zijn wij?

Ons kantoor bestaat uit enthousiaste, jonge en ambitieuze medewerkers. Plezier en prestatie zien wij graag samengaan. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht in een monumentaal pand in het hippe stadsdeel Wyck.

Solliciteren?

Spreekt deze uitdagende functie jou aan en herken jij je in de gevraagde competenties en vaardigheden? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren door het sturen van je sollicitatie (motivatiebrief en cv) naar ch.spreksel@sprekseladvocaten.nl