Advocatenkantoor Maastricht Juridisch advies en rechtsbijstand Spreksel advocaten, advocatenkantoor te Maastricht
Spreksel advocaten Maastricht
 

Wij werken op basis van een uurtarief of op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. De hoogte van ons uurtarief is afhankelijk van de aard, het belang en de spoedeisendheid van de zaak.

Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Wij werken efficiënt en zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens het intake gesprek maken wij een inschatting van uw zaak en de kosten.

Al onze advocaten zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (een zogenaamde 'toevoeging') hoeft u voor onze werkzaamheden slechts een eigen bijdrage te betalen. Dit hangt af van uw inkomen. Zie voor meer informatie omtrent gesubsidieerde rechtsbijstand de website www.rvr.org.

Wij worden regelmatig ingeschakeld door rechtsbijstandverzekeraars. Als u verzekerd bent voor rechtsbijstand, kunt u hier wellicht een beroep op doen en een van onze advocaten doorgeven als uw voorkeursadvocaat. Dit is afhankelijk van uw rechtsbijstandverzekering.

nl | enAlgemene voorwaarden | Disclaimer

Spreksel advocaten > Tarieven