Spreksel advocaten

Stephanie Boogaard - Spreksel

Advocaat

Stephanie studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde zowel het doctoraal privaatrecht als de master strafrecht.

Sinds 2007 is Stephanie werkzaam als advocaat in het arrondissement Limburg. Zij legt zich met name toe op het ondernemingsrecht en leidt het team Fusies & Overnames binnen ons kantoor. Zij heeft veel ervaring met bedrijfsovernames, herstructureringen, aandeelhoudersrelaties, joint ventures en vennootschapsrechtelijke vraagstukken.

Stephanie werkt veel voor terugkerende cliënten, startups, middelgrote-, nationale en internationale ondernemingen, chemiesites, private investors en managementteams. Daarnaast houdt Stephanie zich voor cliënten in de industriële sector bezig met de (internationale) handel in CO₂-emissierechten (EU ETS). 

Stephanie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

-           Ondernemingsrecht. 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

s.boogaard@sprekseladvocaten.nl