Spreksel advocaten

Jop Koster

Advocaat, curator

Jop studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht, waarna hij een postdoctorale Master behaalde aan de Universiteit van Maastricht.

In 2006 is Jop als advocaat beëdigd. Na enkele jaren als advocaat te hebben gewerkt in het arrondissement Limburg, is hij voor een grote rechtsbijstandverzekeraar gaan werken. In 2016 is hij teruggekeerd in de advocatuur bij Spreksel advocaten.

Jop legt zich met name toe op het verbintenissenrecht, het burgerlijk procesrecht, het huurrecht, het insolventierecht en het ondernemingsrecht. Jop voltooide met succes de INSOLAD/Grotius specialistenopleiding Insolventierecht en is lid van INSOLAD, de vereniging van specialisten op het gebied van Faillissementrecht. 

Jop Koster heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Insolventierecht; 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

j.koster@sprekseladvocaten.nl